Overzicht achtergronden en poses Kiek schoolfoto

40 jaar geleden maakte oprichter Berry Westerburgen schoolfoto’s met een bruine achtergrond. Opnames voor een schilderij en achter een tafeltje waaraan kinderen een werkje deden. Dat was mode. Later volgde de blauwe achtergrond en het ‘old school’ portret. Schoolfotografie is ook gevoelig voor trends. De komst van de digitale fotografie, gecombineerd met het online aanbieden van de schoolfoto’s geeft de schoolfotograaf de mogelijkheid meerdere opnames per kind te maken en aan te bieden tegen lage kosten. Meer keuze vrijheid voor de ouders is onze nieuwe standaard. Hieronder een overzicht van alle achtergronden in combinatie met verschillende poses die wij u kunnen aanbieden. Van Old School tot Free Style, van Panorama tot vierkante schoolfoto. Wij zijn benieuwd naar uw favoriet.

Freestyle achtergronden

Iedereen die houdt van afwisseling en eigentijds kan ook zeker slagen bij Kiek schoolfoto. Van zomerbos tot avondbos en meer. Bekijk hier ons freestyle opties. We hebben meerdere opties in kleuren achtergrond. Welke past het beste bij jou?

Zomerbos

Ons Zomerbos geeft echt dat zonnige tintje.

Avondbos

Een warme zomeravond is voor sommige het mooiste moment van de dag.

Steigerhout

De steigerhouten achtergrond geeft een levendige sfeer.

100% wit

100% wit, lekker modern en strak.

School Style

Old school schoolfoto rocks! Dit is echt ouderwets goed. We hebben meerdere opties in kleuren achtergrond. Welke past het beste bij jou?

Hemels Blauw

De blauwe achtergrond is niet meer weg te denken in de schoolfotografie. Dit is ook niet voor niets. Omdat blauw een koele kleur is worden de warme tinten in het gezicht van het kind benadrukt. Dit geeft bij de meeste kinderen het beste resultaat in alle seizoenen van het jaar. Maar er zit een verschil tussen de zogenoemde “wolkjesachtergrond” en onze moderne blauwe kleur. U krijgt van ons standaard 2 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1).

Licht grijs

De licht grijze achtergrond is in werkelijkheid een witte achtergrond met richtspot. Naast de 100% witte achtergrond (zie verder op deze pagina) is dit een achtergrond die meer diepte geeft en toch een neutraal karakter heeft. U krijgt van ons standaard 2 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1).

100% wit

De 100% witte achtergrond. Deze achtergrond geeft minder diepte maar heeft een zeer modern karakter. Het kind springt er echt uit. Het mooiste effect is als kinderen contrast- en kleurrijke kleding dragen. U krijgt van ons standaard 2 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1).

Zwarte

De zwarte achtergrond is relatief nieuw in de schoolfotografie. Terwijl de oude meesters als Rembrandt van Rijn al lang ontdekt hadden hoe betoverend een zwarte achtergrond kan zijn. De zwarte achtergrond geeft de foto een serieus en stijlvol karakter. Het is tijdloos! Dit geeft bij de meeste kinderen het goed resultaat in alle seizoenen van het jaar. U krijgt van ons standaard 2 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1).

Groepsfoto’s ook in panorama en Corona proof

We bieden vier mogelijkheden. Standaard 13 x 19 cm groepsfoto of een Panorama foto van 10 x 30 cm, de Corona proof (vriendelijke) groepsfoto (koppenkaart) opgebouwd uit de portretfoto’s van de kinderen en leerkrachten en de standaard groepsfoto vrijstaand gemaakt.

Wilt u een Corona bestendige schoolfotograaf die bij het maken van de groepsfoto’s rekening houdt met de Coronaregels? Dan kun u met onze koppenkaart vooruit! De portretten van de kinderen worden gebruikt om een groepsoverzicht te maken die op een speelse manier worden gepresenteerd. We gebruiken de een foto van het schoolgebouw als achtergrond. (voorbeeld laatste foto hieronder)

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X

Pin It on Pinterest

Share This