Overzicht achtergronden en poses Kiek schoolfoto

40 jaar geleden maakte oprichter Berry Westerburgen schoolfoto’s met een bruine achtergrond. Opnames voor een schilderij en achter een tafeltje waaraan kinderen een werkje deden. Dat was mode. Later volgde de blauwe achtergrond en het ‘old school’ portret. Schoolfotografie is ook gevoelig voor trends. De komst van de digitale fotografie, gecombineerd met het online aanbieden van de schoolfoto’s geeft de schoolfotograaf de mogelijkheid meerdere opnames per kind te maken en aan te bieden tegen lage kosten. Meer keuze vrijheid voor de ouders is onze nieuwe standaard. Hieronder een overzicht van alle achtergronden in combinatie met verschillende poses die wij u kunnen aanbieden. Van Old School tot Free Style, van Panorama tot vierkante schoolfoto. Wij zijn benieuwd naar uw favoriet.

Free Style

Iedereen die houdt van afwisseling en eigentijds kan ook zeker slagen bij Kiek schoolfoto. Van Zomerbos tot Ciré Groen en meer. Bekijk hier ons freestyle opties. We hebben meerdere opties in kleuren achtergrond. Welke past het beste bij jou?

Steigerhout

De steigerhouten achtergrond geeft een levendige sfeer. U kunt kiezen uit 4 poses : 1. Arm op steigerplank, 2. Portret, 3. Close-up wegkijkend vierkant, 4.Close-up met hand vierkant

Zomerbos

Ons Zomerbos geeft echt dat zonnige tintje. U kunt kiezen uit 4 poses : 1. Arm op steigerplank, 2. Portret, 3. Close-up wegkijkend vierkant, 4.Close-up met hand vierkant

100% wit

100% wit. U kunt kiezen uit 4 poses : 1. Arm op steigerplank, 2. Portret, 3. Close-up wegkijkend vierkant, 4.Close-up met hand vierkant

Herfstbos

De herfst is voor sommige het mooiste seizoen. U kunt kiezen uit 4 poses : 1. Arm op steigerplank, 2. Portret, 3. Close-up wegkijkend vierkant, 4.Close-up met hand vierkant

School Style

Old school schoolfoto rocks! Dit is echt ouderwets goed. We hebben meerdere opties in kleuren achtergrond. Welke past het beste bij jou?

Hemels Blauw

De blauwe achtergrond is niet meer weg te denken in de schoolfotografie. Dit is ook niet voor niets. Omdat blauw een koele kleur is worden de warme tinten in het gezicht van het kind benadrukt. Dit geeft bij de meeste kinderen het beste resultaat in alle seizoenen van het jaar. Maar er zit een verschil tussen de zogenoemde “wolkjesachtergrond” en onze moderne blauwe kleur. U krijgt van ons standaard 3 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1) in 2 versies; normaal en met instagram effect.

Licht grijs

De licht grijze achtergrond is in werkelijkheid een witte achtergrond met richtspot. Naast de 100% witte achtergrond (zie verder op deze pagina) is dit een achtergrond die meer diepte geeft en toch een neutraal karakter heeft.U krijgt van ons standaard 3 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1) in 2 versies; normaal en met instagram effect.

100% wit

De 100% witte achtergrond. Deze achtergrond geeft minder diepte maar heeft een zeer modern karakter. Het kind springt er echt uit. Het mooiste effect is als kinderen contrast- en kleurrijke kleding dragen.U krijgt van ons standaard 3 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1) in 2 versies; normaal en met instagram effect.

Zwarte

De zwarte achtergrond is relatief nieuw in de schoolfotografie. Terwijl de oude meesters als Rembrandt van Rijn al lang ontdekt hadden hoe betoverend een zwarte achtergrond kan zijn. De zwarte achtergrond geeft de foto een serieus en stijlvol karakter. Het is tijdloos! Dit geeft bij de meeste kinderen het goed resultaat in alle seizoenen van het jaar.U krijgt van ons standaard 3 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1) in 2 versies; normaal en met Instagram effect.

Petrol Groen

Groen is het nieuwe blauw. U krijgt van ons standaard 3 foto’s: Portret (verhouding 2:3) en een vierkanten Close-up (verhouding 1:1) in 2 versies; normaal en met instagram effect.

Groepsfoto’s ook in panorama

We bieden twee mogelijkheden. Standaard 13 x 19 cm groepsfoto of een Panorama foto van 10 x 30 cm.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X

Pin It on Pinterest

Share This