Overzicht achtergronden en poses Kiek schoolfoto

38 jaar geleden maakte oprichter Berry Westerburgen schoolfoto’s met een bruine achtergrond. Opnames voor een schilderij en achter een tafeltje waaraan kinderen een werkje deden. Dat was mode. Later volgende de blauwe achtergrond en het ‘old school’ portret. Schoolfotografie is ook gevoelig voor trends. De komst van de digitale fotografie, gecombineerd met het online aanbieden van de schoolfoto’s geeft de schoolfotograaf de mogelijkheid meerdere opnames per kind te maken en aan te bieden tegen lage kosten. Meer keuze vrijheid voor de ouders is onze nieuwe standaard. Hieronder een overzicht van alle achtergronden in combinatie met verschillende poses die wij u kunnen aanbieden.

Met dank aan New Vulto Kids store & more voor de kinderkleding van onze modellen.

Blauwe achtergrond 4 poses

De blauwe achtergrond is niet meer weg te denken in de schoolfotografie. Dit is ook niet voor niets. Omdat blauw een koele kleur is worden de warme tinten in het gezicht van het kind benadrukt. Dit geeft bij de meeste kinderen het beste resultaat in alle seizoenen van het jaar. Maar er zit een verschil tussen de zogenoemde “wolkjesachtergrond” en onze moderne blauwe kleur. U kunt kiezen uit 4 poses: 1. Portret, 2. Armen over elkaar, 3. Staand of 4. Staand tegen muurtje.

Licht grijze achtergrond 4 poses

De licht grijze achtergrond is in werkelijkheid een witte achtergrond met richtspot. Naast de 100% witte achtergrond (zie verder op deze pagina) is dit een achtergrond die meer diepte geeft en toch een neutraal karakter heeft. U kunt kiezen uit 4 poses: 1. Portret, 2. Armen over elkaar, 3. Staand of 4. Staand tegen muurtje.

100% witte achtergrond 4 poses

De 100% witte achtergrond. Deze achtergrond geeft minder diepte maar heeft een zeer modern karakter. Het kind springt er echt uit. Het mooiste effect is als kinderen contrast- en kleurrijke kleding dragen. U kunt kiezen uit 4 poses: 1. Portret, 2. Armen over elkaar, 3. Staand of 4. Met een hand op de knie.

Zwarte achtergrond 4 poses

De zwarte achtergrond is relatief nieuw in de schoolfotografie. Terwijl de oude meesters als Rembrandt van Rijn al lang ontdekt hadden hoe betoverd een zwarte achtergrond kan zijn. De zwarte achtergrond geeft de foto een serieus en stijlvol karakter. Het is tijdloos! Dit geeft bij de meeste kinderen het goed resultaat in alle seizoenen van het jaar. U kunt kiezen uit 4 poses: 1. Portret, 2. Armen over elkaar, 3. Staand of 4. Staand tegen muurtje.

Meerdere poses bij 100% witte achtergrond

De 100% witte achtergrond is zeer geschikt voor allerlei poses. De schoolfotograaf kan met deze achtergrond sneller meerdere opnames maken. Wilt u meerdere foto’s per kind dan leent deze achtergrond zich daar perfect voor. U kunt kiezen uit 10 poses en eindeloos blijven combineren: 1. Portret, 2. Armen over elkaar, 3. Staand, 4. Arm op knie, 5. Staand close-up, 6. Arm op knie close-up, 7. En profiel, 8, Close-up frontaal, 9, Close-up wegkijkend en 10. Close-up met hand

Vierkante schoolfoto

Tijdloos en altijd mooi. Wij beiden deze optie aan in overleg met de school/ouderraad. Enkel bij een 100% witte achtergrond of een zwarte achtergrond. Neem contact op voor meer informatie.

Groepsfoto’s ook in panorama

We bieden twee mogelijkheden. Standaard 13 x 19 cm groepsfoto of een Panorama foto van 10 x 30 cm.

BureauZuid
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X

Pin It on Pinterest

Share This